Stäng
Start / Om oss

Om oss

Företagets historia | Artiklar som vi har nyproducerat

Varmt välkommen till CVI Automotive AB!

Vår ambition med denna webbplats är att serva dig på bästa sätt med allt som rör reservdelar, tillbehör och information till våra gamla Volvobilar. Vi är en av Europas mest välsorterade och mest erfarna firmor när det gäller reservdelar till klassiska Volvobilar från 50-, 60- 70-och 80-talet. Vi har existerat som ett eget företag sedan 1988 men vi har varit aktiva i branschen sedan mitten av 70-talet.

Vi lagerför närmare 10 000 olika, nya reservdelar för omedelbar leverans. Vill du titta närmare på dessa, klicka på länken webbutik i menyn så kommer du till vår webbutik där du kan beställa delar direkt till din dörr.

Om du jobbar yrkesmässigt med Volvodelar, antingen som reservdelsansvarig hos en av Volvos återförsäljare eller som oberoende reservdelsbutik, då rekommenderar vi att du tar en titt på produktionssidan (se länk längst ner). Där kan du studera detaljerad information om vårt "track record" från de senaste tio åren när det gäller en av våra specialiteter; nytillverkning av reservdelar till våra gamla Volvobilar.

Om du letar efter en "omöjlig" artikel som du anser borde tas fram är du varmt välkommen att visa ditt intresse genom att kontakta oss antingen via telefon eller e-post.

Med vänlig hälsning,
Mikael Sällström
CVI Automotive AB